​​Lamelgardiner er et populært valg

Hos Kolt Gardin Service tilbyder vi et stort udvalg af lamelgardiner til både hjemmet, kontoret eller butikken til konkurrencedygtige priser.

De smukke lamelgardiner har allerede fundet sin vej ind til mange nybyggerier, på grund af deres unikke muligheder for at dække store vinduesfacader via et samlet system.

Med base i Hasselager har vi mange kunder i Brabrand og Viby kommune.

Uanset om du har panoramavinduer eller mindre vinduer, så er denne form for gardiner en elegant og stilren løsning, som kombinerer muligheden for at kontrollere lysindfaldet med det smarte stof, som også bruges til eksempelvis rullegardiner, og med de priser på lamelgardiner, vi ser i dag, er de smukke gardiner værd at overveje til ethvert hjem eller virksomhed.

​​Stor erfaring og ekspertise inden for lamelgardiner

Du bestemmer selv, hvordan dine lamelgardiner skal betjenes, og med vores gardinspecialist er du sikker på at få nogle gardiner, der passer perfekt til lige præcis dine vinduer eller vinduespartier. Med vores store erfaring og ekspertise inden for branchen kan vi hjælpe dig med valget af og priser på dine nye gardiner.

Få et uforpligtende tilbud på gardiner

Du kan selv vælge imellem en række forskellige farver og teksturer, så dine lamelgardiner får netop den stil, du ønsker. Få et uforpligtende tilbud, og se de mange muligheder, ved at bestille et uforpligtende besøg af vores gardinbus. Kontakt os på telefon 20 13 89 68 for et besøg, eller hvis du ønsker at høre mere om priser på lamelgardiner.

Få en gratis opmåling og tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 20 13 89 68, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Adresse

Pilegårdsvej 118, 8361 Hasselager