Plissegardiner leveres i bedste kvalitet​

​Hos Kolt Gardin Service har vi de rette kompetencer og ekspertise til at rådgive og vejlede dig i det rette valg af plissegardiner. Vi lytter til dine ønsker og behov for de rette gardiner og sammen finder vi den helt rigtige løsning, der tilgodeser dine behov og ønsker. Vi kører i hele Viby og omegn.

Plissegardiner er hurtigt blevet en af de mest populære former for solafskærmning i danske hjem. Dette skyldes kombinationen af de mange forskellige modeller, som giver dig mulighed for at betjene dine gardiner, uanset vinduets størrelse og placering.

Lang levetid med plissegardiner

Alle plissegardiner består desuden af et unikt coatet stof, som er vand- og smudsafvisende. Dette giver gardinerne en meget lang levetid, og det gør dem ydermere særdeles anvendelige i både køkken og badeværelse. 

​​På grund af det vandafvisende stof er plissegardinerne også nemme at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dem populære i ethvert hjem eller virksomhed.

Et hav af forskellige farver

Ud over de mange modeller, kan du vælge dine plissegardiner imellem et hav af forskellige stoffer, med hver deres farve og unikke egenskaber. Bestil vores gardinbus på telefon 20 13 89 68, så vil vores gardinspecialist hjælpe dig med rådgivning og opmåling af dine vinduer.

Du vil samtidig modtage et uforpligtende tilbud på din valgte løsning. Vi tilbyder også lamelgardiner, persienner og rullegardiner ud over plissegardiner i Viby, Brabrand, Hasselager og omegn.​

Få en gratis opmåling og tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

​Så kontakt os på 20 13 89 68, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Adresse

Pilegårdsvej 118, 8361 Hasselager